Πρόταση υλοποίησης συστήματος τηλε-ειδοποίησης εθελοντών αιμοδοτών για την αξιοποίηση της προσφοράς τους και την ενίσχυση της συμμετοχής

22/08/2016 Παλαιότητα 3 yrs
Κατηγορία: Επικαιρότητα

Με την παρούσα ανοικτή επιστολή-πρόσκληση, η Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας (ΕΠΕ) θέλει να δημοσιοποιήσει την πρότασή της σχετικά με τους τρόπους ενίσχυσης του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας στη χώρα μας.


 

Προς:Υπουργείο Υγείας
Κοιν:Ελληνική Αιματολογική Εταιρία

Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας

 

Αθήνα, 22/8/2016

Θέμα: "Πρόταση υλοποίησης συστήματος τηλε-ειδοποίησης εθελοντών αιμοδοτών για την αξιοποίηση της προσφοράς τους και την ενίσχυση της συμμετοχής"

Αξιότιμοι κύριοι,

Με την παρούσα ανοικτή επιστολή-πρόσκληση, η Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας (ΕΠΕ) θέλει να δημοσιοποιήσει την πρότασή της σχετικά με τους τρόπους ενίσχυσης του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας στη χώρα μας.

Γνωρίζουμε ότι το επίπεδο προσφοράς εξακολουθεί να υπολείπεται των αναγκών και είναι απαραίτητη η ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού, με τρόπους που θα οδηγήσει στη δημιουργία ενός σταθερού και επαρκούς συνόλου αιμοδοτών.

Σε αυτή την κατεύθυνση, σας αποστέλλουμε την αναλυτική πρότασή μας, με όλες τις τεχνικές πληροφορίες μελέτης εφικτότητας και αντίστοιχες πιλοτικές εφαρμογές σε χώρες του εξωτερικού.

Όπως πάντοτε, η ΕΠΕ είναι στη διάθεση κάθε αρμόδιου φορέα για οποιαδήποτε συνεργασία, τεχνική γνωμοδότηση και ουσιαστική συμβολή στην προώθηση παρόμοιων δράσεων, στα πλαίσια του τομέα Κοινωνικής Μέριμνας και της εθελοντικής προσφοράς των μελών μας.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ της Ένωσης Πληροφορικών Ελλάδας (ΕΠΕ)

Ο Πρόεδρος

Ο Αντιπρόεδρος

Ο Γενικός Γραμματέας

Ο Ειδικός Γραμματέας

Η Ταμίας

Δημήτρης Κυριακός

Γιάννης Κιομουρτζής

Χάρης Γεωργίου

Φώτης Αλεξάκος

Λένα Καπετανάκη

proedros<στο>epe.org.gr

antiproedros<στο>epe.org.gr

gen_grammateas<στο>epe.org.gr

eid_grammateas<στο>epe.org.gr

tamias<στο>epe.org.gr

Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας, Τ.Θ. 13801, Τ.Κ. 10310, Αθήνα

Email: info@epe.org.gr - Τηλέφωνο/Fax: 211-7907675

Υ.Γ. Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την αναλυτική περιγραφή της πρότασης και την τεχνική μελέτη εφικτότητας.