Όλα τα Άρθρα

Ίδρυση τοπικού παραρτήματος της Ένωσης Πληροφορικών Ελλάδας στην Αθήνα - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2001 και ώρα 15:00 θα γίνει η ιδρυτική συνέλευση του τοπικού παραρτήματος Αθήνας της Ένωσης. Η συνέλευση θα γίνει στην αίθουσα Α (1ος όροφος) του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Πανεπιστημιούπολη (κτίρια ΤΥΠΑ).

Η Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας είναι η κατάληξη της αναζήτησης όλων των Πληροφορικών για ένα ισχυρό φορέα του κλάδου που να τους εκπροσωπεί σε όλους τους τομείς των ενδιαφερόντων τους, να διεκδικεί και να υπερασπίζεται τα επαγγελματικά τους δικαιώματα.

Προκειμένου να δημιουργηθεί στην Αθήνα το τοπικό παράρτημα της Ένωσης, καλούνται όλοι οι πτυχιούχοι τμημάτων Πληροφορικής, ελληνικών ΑΕΙ ή ισότιμων τμημάτων του εξωτερικού να παρευρεθούν το Σάββατο 24/11 ώρα 15:00 στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών στην αίθουσα Α του 1ου ορόφου.

Τα τμήματα των οποίων οι πτυχιούχοι και διπλωματούχοι μπορούν να εγγραφούν τακτικά μέλη στην ΕΠΕ είναι:

  • Τα τμήματα "Μηχανικών Υπολογιστών και Πληροφορικής", "Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών" και "Μηχανικών Υπολογιστών, Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων" Πολυτεχνείων ή Πολυτεχνικών Σχολών.
  • Τα τμήματα "Επιστήμης Υπολογιστών", "Πληροφορικής", "Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών", "Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων" και "Εφαρμοσμένης Πληροφορικής" Ελληνικών Πανεπιστημίων.
  • Οι συνάδελφοι που πρόκειται να παρευρεθούν στην ίδρυση του παραρτήματος της Ε.Π.Ε. για να εγγραφούν πρέπει να προσκομίσουν :

  • αντίγραφο του πτυχίου τους,
  • 3 φωτογραφίες,
  • 10.000 δρχ.
  • Εάν ένα από τα παραπάνω λείπει, η διαδικασία της εγγραφής θα εκκρεμεί μέχρις ότου συγκεντρωθούν όλα.

    Επίσης καλούνται οι φοιτητές των παραπάνω τμημάτων που ενδιαφέρονται να εγγραφούν ως δόκιμα μέλη στην ΕΠΕ, να προσέλθουν στη συνέλευση προσκομίζοντας 2 φωτογραφίες.

    ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ - Τμήμα Πληροφορικής, Κτίρια ΤΥΠΑ, Ιλίσια

  • Αν έρχεστε από το κέντρο της Αθήνας, μπορείτε να πάρετε το λεωφορείο Νο 224 (Καισαριανής) από Ακαδημίας και να κατεβείτε στην πρώτη στάση μετά το γυμναστήριο της Καισαριανής (10η στάση Καισαριανής). Περνάτε απέναντι και διασχίζετε κάποιες αθλητικές εγκαταστάσεις. Διασχίζετε τον εσωτερικό δρόμο της Πανεπιστημιούπολης και φτάνετε στα κτίρια ΤΥΠΑ.
  • Αν έρχεστε με αυτοκίνητο, μπαίνετε στην Πανεπιστημιούπολη από την είσοδο της Ούλοφ Πάλμε (απέναντι από τα φανάρια της Ευφρονίου). Από την είσοδο αυτή, ανεβαίνετε για ένα χιλιόμετρο περίπου και στα αριστερά σας βρίσκετε τα κτίρια ΤΥΠΑ στο σημείο που διακόπτεται η διαχωριστική νησίδα (υπάρχει και πινακίδα).
  • Ανακοίνωση της Ένωσης Πληροφορικών Ελλάδας