Όλα τα Άρθρα

Προσφυγές για την ακύρωση των διορισμών αναπληρωτών καθηγητών Πληροφορικής.

Η Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας καλεί τους ενδιαφερόμενους να αποστείλουν το συντομότερο δυνατόν τα στοιχεία τους προκειμένου να συμμετέχουν στις προσφυγές που ετοιμάζονται.

Η Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας, επεξεργάζεται ήδη δικαστικές προσφυγές με σκοπό την ακύρωση οποιουδήποτε διορισμού έγινε ή θα γίνει σε θέση αναπληρωτή ή ωρομίσθιου καθηγητή Πληροφορικής και αφορά πρόσωπο που δεν έχει βασικό τίτλο σπουδών στην Πληροφορική. Δικαίωμα να συμμετέχουν στις προσφυγές αυτές έχουν όλοι οι συνάδελφοι πτυχιούχοι Πληροφορικής ΑΕΙ ή ΤΕΙ οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στους πίνακες αναπληρωτών Α, Β και Γ καθώς και όσοι δεν έχουν προλάβει

να εγγραφούν στους πίνακες και ενδιαφέρονται να εργαστούν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Για να λάβετε μέρος στις προσφυγές αυτές και να μπορέσετε να διεκδικήσετε αργότερα χρηματική αποζημίωση καθώς και αναγνώριση της προϋπηρεσίας που θα αποκτούσατε αν είχατε προσληφθεί, παρακαλούμε να κάνετε τα ακόλουθα:

  1. Να στείλετε άμεσα επιστολή στην ηλεκτρονική θυρίδα info@epe.org.gr η οποία θα πρέπει να έχει την μορφή που περιγράφεται στη συνέχεια.
  2. Το κόστος των προσφυγών για τα μέλη της Ένωσης Πληροφορικών Ελλάδας θα βαρύνει αποκλειστικά την Ένωση. Εάν δεν έχετε ακόμη εγγραφεί στην ΕΠΕ μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία εγγραφής επικοινωνώντας με το πλησιέστερο τοπικό παράρτημα ή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής στη διεύθυνση http://www.epe.org.gr/FormaEggrafis.jsp.
  3. Για το κόστος των προσφυγών για τους πτυχιούχους ΤΕΙ Πληροφορικής, θα πρέπει να συνεννοηθούμε με το επίσημο όργανο εκπροσώπησής τους, που είναι ο Σύλλογος Τεχνολόγων Μηχανικών Πληροφορικής (ΣΤΕΜΠ).
  4. Προκειμένου για πτυχιούχους ΑΕΙ Πληροφορικής που δεν επιθυμούν να εγγραφούν μέλη της ΕΠΕ, το κόστος των προσφυγών θα βαρύνει αποκλειστικά τους ίδιους.

ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ info(στο)epe.org.gr

 

Subject: ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Η πρώτη γραμμή του μηνύματος θα περιέχει μία από τις φράσεις: ΠΙΝΑΚΑΣ Α αν είστε στο ΠΙΝΑΚΑ Α των αναπληρωτών ΠΙΝΑΚΑΣ Β αν είστε στο ΠΙΝΑΚΑ Β των αναπληρωτών ΠΙΝΑΚΑΣ Γ αν είστε στο ΠΙΝΑΚΑ Γ των αναπληρωτών ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ αν δεν είστε γραμμένος/γραμμένη στους πίνακες αναπληρωτών Η δεύτερη γραμμή του μηνύματος θα περιέχει μία από τις φράσεις: ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ εάν έχετε αποφοιτήσει στην Ελλάδα ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ εάν έχετε αποφοιτήσει στο εξωτερικό Οι επόμενες γραμμές του μηνύματος θα έχουν αυστηρά την εξής μορφή: <ΤΜΗΜΑ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ή ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ> <ΕΠΩΝΥΜΟ> <ΟΝΟΜΑ> <ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ> <ΟΔΟΣ> <ΑΡΙΘΜΟΣ> <ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ> <ΠΟΛΗ/ΧΩΡΙΟ> <ΤΗΛΕΦΩΝΟ1> <ΤΗΛΕΦΩΝΟ2> ... <email1> <email2> ...

 

 


ΠΡΟΣΟΧΗ

Τα μηνύματα θα τα επεξεργαστούμε ηλεκτρονικά, γι' αυτό φροντίστε να ακολουθήσετε πιστά τις παραπάνω οδηγίες διαφορετικά ενδέχεται να μην συμπεριληφθείτε στις προσφυγές. Μηνύματα που δεν περιέχουν πλήρη στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση και Τηλέφωνο τουλάχιστον) θα αγνοούνται.

Τονίζουμε ότι πρέπει να στείλετε τα στοιχεία σας το συντομότερο δυνατόν

προκειμένου να προλάβουμε τις στενές χρονικές προθεσμίες. Στοιχεία που θα ληφθούν μετά την κατάθεση των προσφυγών δεν λαμβάνονται υπόψη.