Όλα τα Άρθρα

Ανακοίνωση - Απώλεια του συναδέλφου Κώστα Δίπλα

Με πραγματική συντριβή πληροφορηθήκαμε τον αιφνίδιο θάνατο του συναδέλφου και παλιού μέλους της ΕΠΕ Κωνσταντίνου Ν. Δίπλα.

Ανακοίνωση - Απώλεια του συναδέλφου Κώστα Δίπλα

Αθήνα, 22-8-2023

Με πραγματική συντριβή πληροφορηθήκαμε τον αιφνίδιο θάνατο του συναδέλφου και παλιού μέλους της ΕΠΕ Κωνσταντίνου Ν. Δίπλα. Ο Κώστας ήταν ένας από τους λίγους στους οποίους οφείλεται η ίδρυση και λειτουργία του τότε Παραρτήματος της ΕΠΕ στην Αχαΐα. Γεννήθηκε στην Καρδίτσα στις 17/11/1969 και σπούδασε στο Τμήμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Δεν είχε όμως αρκεστεί σε αυτό. Είχε κάνει Μεταπτυχιακές σπουδές στο Μαθηματικό Τμήμα και είχε αναγορευτεί Διδάκτορας στο Τμήμα Επιστημών της Εκπ/σης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (http://150.140.160.61:8000/) του Παν. Πατρών.

Ο Κώστας υπήρξε ένα από τα φωτεινότερα μυαλά της γενιάς του -τουλάχιστον στη γενέτειρα- ενώ ήταν συνάδελφος με όλη τη σημασία της λέξης. Όμως, καλύτερα από εμάς τα έχει πει ο πρώην Αντιπρόεδρος της ΕΠΕ, συμφοιτητής και αδερφικός φίλος του εκλιπόντος, Δρ. Βασίλης Γερογιάννης που εκφώνησε και τον επικήδειο στις 14/08/2023 στον Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής στην Καρδίτσα: https://gerogian.blogspot.com/2023/08/blog-post.html

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει συνάδελφε και φίλε Κώστα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
της Ένωσης Πληροφορικών Ελλάδας

URL: https://www.epe.org.gr, mailto:info(στο)epe.org.gr