Όλα τα Άρθρα

Δελτίο Τύπου - Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος ανοικτών διαδικτυακών μαθημάτων

Ο πρώτος κύκλος ανοικτών διαδικτυακών μαθημάτων από την Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας (ΕΠΕ) ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Τα διαδικτυακά μαθήματα απευθύνονται σε οποιονδήποτε, χωρίς να προαπαιτούνται γνώσεις Πληροφορικής ή άλλες προϋποθέσεις συμμετοχής. Πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά στο διάστημα από 11/6 μέχρι 1/7, ζωντανά μέσω της πλατφόρμας Zoom, εθελοντικά από εισηγητές μέλη της ΕΠΕ.

Δελτίο Τύπου - Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος ανοικτών διαδικτυακών μαθημάτων

Αθήνα, 5-7-2023

Ο πρώτος κύκλος ανοικτών διαδικτυακών μαθημάτων από την Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας (ΕΠΕ) ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Τα διαδικτυακά μαθήματα απευθύνονται σε οποιονδήποτε, χωρίς να προαπαιτούνται γνώσεις Πληροφορικής ή άλλες προϋποθέσεις συμμετοχής. Πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά στο διάστημα από 11/6 μέχρι 1/7, ζωντανά μέσω της πλατφόρμας Zoom, εθελοντικά από εισηγητές μέλη της ΕΠΕ.

Σ τα εννιά προγραμματισμένα μαθήματα του πρώτου αυτού κύκλου υπήρξαν συνολικά 4.187 εγγραφές και πολύ υψηλό ποσοστό παρακολούθησης, με διαδραστική συμμετοχή και πολύ θετικά σχόλια. Κατά συνέπεια, η ΕΠΕ έχει ήδη αποφασίσει τη διοργάνωση επόμενου κύκλου μαθημάτων, πιθανότατα στο τέλος Σεπτεμβρίου, με θεματολογία που θα ανανεωθεί ανάλογα με τις προτάσεις και τα σχόλια που ήδη έχουμε λάβει ή θα λάβουμε μέχρι τότε.

Σχετικά με τον πρώτο κύκλο μαθημάτων, στην παρακάτω λίστα παρουσιάζονται οι σύνδεσμοι ανά μάθημα όπου είναι ήδη διαθέσιμα το βίντεο και το υλικό της παρουσίασης:

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για το ενδιαφέρον και τα εποικοδομητικά σχόλια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
της Ένωσης Πληροφορικών Ελλάδας

URL: https://www.epe.org.gr, mailto:info(στο)epe.org.gr