Θέματα Πανελληνίων Εξετάσεων στο μάθημα Δίκτυα Υπολογιστών ΙΙ των ΕΠΑ.Λ
Δυστυχώς και εφέτος, όπως κάθε χρόνο, παρουσιάστηκαν προβλήματα από απροσεξίες ή ασάφειες στην διατύπωση των θεμάτων αλλά και στις οδηγίες βαθμολόγησης που στάλθηκαν.


Δυστυχώς και εφέτος, όπως κάθε χρόνο, παρουσιάστηκαν προβλήματα από απροσεξίες ή ασάφειες στην διατύπωση των θεμάτων αλλά και στις οδηγίες βαθμολόγησης που στάλθηκαν.
Με μεγάλη έκπληξη αλλά και αγανάκτηση, οι Πληροφορικοί της χώρας πληροφορηθήκαμε τις επιλογές του ΥΠΟΠΑΙΘ όσον αφορά την ένταξη των Σχολών, των Τμημάτων και των Εισαγωγικών Κατευθύνσεων στα Επιστημονικά Πεδία για το σχολικό έτος 2015-2016.
Σχετικά με τη μη μοριοδότηση εκπαιδευτικών των κλάδων ΠΕ19 και ΠΕ20 για την πιστοποιημένη γνώση στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών
Ο σωστά προετοιμασμένος υποψήφιος δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα στο να συγκεντρώσει υψηλή βαθμολογία
Ως Επιστήμονες Πληροφορικής θέλουμε να διαβεβαιώσουμε την Ελληνική κοινωνία ότι η Επιστήμη των Υπολογιστών διαθέτει σήμερα την ερευνητική γνώση και την απαραίτητη τεχνολογία για την ασφαλή διεξαγωγή ηλεκτρονικών ψηφοφοριών που διασφαλίζουν τόσο το αδιάβλητο όσο και τη μυστικότητα της ψηφοφορίας.
Με πραγματική συντριβή πληροφορηθήκαμε τον αιφνίδιο θάνατο του Χρήστου Νικολάου, καθηγητή του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών και πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Δημόσια παρέμβαση - Υπόμνημα της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, Ένωσης Πληροφορικών Ελλάδας και του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων για το υπό συζήτηση μεταβατικό εξεταστικό σύστημα
Επιστολή της ΕΠΕ σχετικά με την αδυναμία απ' ευθείας πληρωμής οφειλών στο TAXISnet
Προτάσεις επί του νέου συστήματος εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το σχολικό έτος 2015-2016
Συγκαλείται την 18η Απριλίου 2015, ημέρα Σάββατο στις 15:00 μ.μ. στη Θεσσαλονίκη