22/11/2022 - Οδηγίες για μέλη που δεν έλαβαν κωδικούς μέχρι την Παρασκευή, 25/11 το πρωί

Οι κωδικοί για την ηλεκτρονική ψηφοφορία για τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη, θα σταλούν το αργότερο έως τις 8πμ της Παρασκευής 25/11/2022.

Εάν δε λάβετε κωδικούς, παρακαλούμε να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες, ανάλογα με την περίπτωση στην οποία ανήκετε.

Προσοχή: μέλη με email διεύθυνση @yahoo δε λαμβάνουν κωδικούς από το σύστημα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Παρακαλούνται αυτά τα μέλη να αλλάξουν email διεύθυνση στη σελίδα μέλους.

Περίπτωση 1: Είχα τακτοποιήσει τις οικονομικές μου υποχρεώσεις έως την Τετάρτη 23/11/2022, αλλά δεν έλαβα κωδικούς για την ψηφοφορία.
Παρακαλώ ελέγξτε το φάκελο spam του email σας. Αν δεν υπάρχει ούτε εκεί το μήνυμα με τους κωδικούς, επικοινωνήστε με το kee(στο)epe.org.gr στέλνοντας το ονοματεπώνυμό σας, τηλέφωνο επικοινωνίας και το email με το οποίο είστε γραμμένη/ος στην ΕΠΕ. Θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε την αποστολή μέχρι το βράδυ της Παρασκευής.

Περίπτωση 2: Τακτοποίησα τη συνδρομή μου την τελευταία εβδομάδα πριν την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας και θέλω να λάβω κωδικούς για την ηλεκτρονική ψηφοφορία.
Στείλτε στο kee(στο)epe.org.gr το αποδεικτικό πληρωμής, μαζί με τα στοιχεία που στείλατε στο tamias(στο)epe.org.gr όπως περιγράφεται στη σελίδα https://www.epe.org.gr/index.php?id=62.